Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine beis olan ivedili konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tam cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla birlikte muamelat adımları çoğunlukla şunları muhtevaerir:

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar ürkü evet ve bulundukları meydanı vazgeçme buyurmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma sahip olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli çok ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha arkaışını getirmektedir.

Hassaten, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri derunermektedir.

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hızlı Erişim: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda boşaltma fiillemleri dizi bir halde yapılabilir.

Binanın mideinden aşağıya sağlıklı inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı içi yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Report this wiki page