Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

ürkü bar yardımıyla bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde kâin insanoğluın ve öbür güçlüların yangın yahut herhangi bir evgin vaziyet sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin strüktürlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, mimarilması zaruri, mimariların vazgeçilemez unsurları arasında mekân almaktadır.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini tedarik etmek üzere kullanılan özel tasarımlı kapılardır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin hâl çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlar. Hatta bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel evet.

1 mm yahut daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekip tek kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, bediiyat baplara en muvafık fiyatlarla sahip yetişmek midein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık erdemli birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Sizde projenizde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, bedii kapılara en oranlı fiyatlarla mevla tamamlanmak midein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt bilgelik alabilirsiniz.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page